На сайтa vip.gpaeburgas.org  ГПАЕ”Гео Милев” ще обявява всички каузи и кампании, които се организират в полза на училището!

На този сайт ГПАЕ”Гео Милев” ще благодари и ще публикува информация за всички, които са помогнали на гимназията и желаят това да е публично.

Първата кампания, която започва на 22 март 2013 година е

„Нашето училище – модерно и красиво“

Кампанията е за набиране на средства за модернизиране и обновяване на училището с подкрепата на ФПББ по програма „Да постигнем повече!”, финансирана от фондация „Америка за България”.

Набраните средства ще се използват за обзавеждане и оборудване на CREATIVE ROOM с местопложение – вътрешната зала до библиотеката и модернизиране и обособяване на кът със седящи места в пространство пред библиотеката.

Втори етап от кампанията ще бъде набиране на средства за реновиране и озеленяване на дворното пространство около сградата по инициатива на Ученическите съвети на ГПАЕ“Гео Милев“ и ГПНЕ“Гьоте“ с подкрепата на бивши възпитаници.

Като добавена стойност към кампанията е създаденият сайт alumni.gpaeburgas.org  за всички, които са завършили Английската гимназия в Бургас.

Помогнете ни да направим гимназията по-модерна и красива за децата, те са мотивирани, инициативни, талантливи и амбициозни млади хора, които търсят качествено образование, съответстващо на високия житейски стандарт, знания, умения и компетенции, необходими в 21 век.

Помогнете ни да осъществим по-добре мисията на нашата гимназия – да развива и подкрепя индивидуалните способности, творческия потенциал и лидерските умения на нашите възпитаници.