Днес талантът, приятелството и смелостта прекрачиха прага на Английската езикова гимназия с радостните ритми на коледарските песни в изпълнение на над 50 момчета от 9-ти клас. На Игнажден те ни полазиха с пожелания за здраве и благоденствие и със „Стани, нине господине“ възвестиха началото на светлите празници. 
С танц, коледарски песни и благословии нашите прекрасни ученици от 9-тите класове направиха празника едно незабравимо преживяване, като продължиха започнатата от Випуск-2018 традиция в училището да се организира тържество на коледния дух.
Ръководството на гимназията, класните ръководители, учители и съученици споделиха вълненията на участниците, които в навечерието на Коледа изпълниха нашия общ дом с енергия и с радостни емоции и ни напомниха да съхраним доброто в сърцата си. чалото на светлите празници.

С танц, коледарски песни и благословии нашите прекрасни ученици от 9-тите класове направиха празника едно незабравимо преживяване, като продължиха започнатата от Випуск-2018 традиция в училището  да се организира тържество на коледния дух.

Ръководството на гимназията, класните ръководители, учители и съученици споделиха вълненията на участниците, които в навечерието на Коледа изпълниха нашия общ дом с енергия и с радостни емоции и ни напомниха да съхраним доброто в сърцата си.