Край на старото! Край на нещо изживяно, познато, дори и малко скучно-контролни, изпитвания, преписване на тестове, безкрайно търсене на извинителни бележки за отсъствия. Край на тази част от живота Ви, принадлежаща на ученическата душа и сърце. Душа и сърце, изпълнени с вълнения, които са се превърнали в приятелство, подкрепа, съпричастност.

Безкомпромисно и дръзко стои пред Вас новото – това, което ще бъде утре! Един нов път, изпълнен с много неизвестности. Но Вие ще се справите с предизвикателствата по него!

Тръгнете със стремеж и готовност, твърдост и воля, с вяра и решителност. Побеждавайте! Носете винаги светлината на надеждата в сърцата си.

Желая Ви Щастие! Бъдете здрави, за да изживеете това щастие.Силни ,за да го постигнете.Умни, за да го задържите. Желая Ви винаги да имате възможност за избор при всяка Ваша житейска стъпка и винаги да вземате правилното решение, а неправилните да Ви даряват с мъдрост. Вървете смело и упорито само напред! Вие можете! Постигайте целите си! Не бройте свещичките всяка година, а виждайте светлината, която разпръскват. Бройте успехите си! Празнувате живота – с радост, вдъхновение, споделеност, любов и удовлетворение от делата си!

А „в смисъл на“…..матурите…УСПЕХ! Вие можете! Разбийте ги! Докажете, че сте достойни ученици на АЕГ„Гео Милев“, Бургас – на нашето училище! The best of the best!

Дора Богданова