Коледна добротворница в АЕГ „Гео Милев“ с две благотворителни инициативи на 20, 21, 22 декември

„Дари надежда за Мими“

АЕГ „Гео Милев“ организира благотворителен коледен базар “Дари Надежда за Мими!„

Събраните пари ще бъдат дарени за лечението на Мария Атанасова, ученичка от Английската езикова гимназия. Мария страда от онкологично заболяване и се нуждае от скъпоструващо лечение. Във фоайето на училището е поставена и кутия за дарения. С дълбока признателност и надежда молим всеки, който има възможност, да отдели дори и съвсем малка сума от личния си бюджет, за да спомогне за едно добро дело – Мария да оздравее.

Дарения може да направите и по банков път:

Банка: Уникредит Булбанк Титуляр: Диляна Николова (майка) Основание: Дарение за Мария BIC: UNCRBGSF IBAN: BG17UNCR70001525440000 

Втората инициатива на гимназията „Направи добро, усмихни дете“ е в подкрепа на децата със специални образователни потребности от Детски център за социална рехабилитация „Свети Николай Чудотворец“- Бургас. На коледния базар ще е обособено място, на което ще са изложени ръчно изработени от децата коледни картички и сувенири. Средствата от продажбата са предвидени за закупуване на материали, необходими за заниманията по трудотерапия. Трудотерапевтичните дейности са насочени към въздействие върху двигателните, графичните, психичните и учебни умения на децата със СОП.