На добър час, Випуск-2022!

Месеците май и юни бяха белязани от вълнуващи събития за зрелостниците от Випуск2022 на Английската гимназия.

На 12 май нашите дванадесетокласници чуха последния училищен звънец и се сбогуваха с учебното заведение, с учителите и с приятелите си. Наситените със събития и емоционални моменти дни разчувстваха абитуриентите и техните класни ръководители. Приключването на обучението в гимназията, последният учебен ден и тържественият час на класа, организираните с трогателно старание от осмокласниците празници, изпращането от цялото училище, балът, матурите, дипломирането.

Официалната церемония за връчването на дипломите за завършено средно образование на Випуск2022 от Английска езикова гимназия „Гео Милев“ се състоя  на 16 юни в голямата зала на Областна администрация Бургас.

Директорът на училището г-жа Жаклин Нейчева откри тържествената церемония с приветствено слово към присъстващите зрелостници, родители и учители. Госпожа Нейчева отправи към абитуриентите своя поздрав за завършването на гимназиалното образование и пожеланията си за много успехи, постигане на професионалните и личните цели, за реализиране и на най-смелите мечти. Завършилите с пълно отличие бяха наградени с плакета на училището и с грамота за приноса си за издигането на авторитета на  гимназията. Отличени бяха и най-успешните ни спортисти.

На прага на новия им живот отправяме към нашите абитуриенти пожелания за  щастливо бъдеще и успехи по пътя, по който поемат!

На добър час, Випуск-2022!