Обръщение на Жаклин Мутафян-Нейчевa – Директор на АЕГ “Гео Милев”

Уважаеми колеги, родители, възпитаници и съмишленици, с приближаването на края на юбилейната ни година е време да погледнем към събитията, с които отбелязахме своя 50-годишен празник.

Подготвихме амбициозна програма въпреки ограниченията на тежката пандемична ситуация. Оповестихме и споделихме своите дейности и с радост посрещахме гостите си. Екипната работа на колеги и възпитаници получи висока оценка и бе достойно отразена в медии и социални мрежи.

Благодаря на всички, които направиха възможно отпразнуването на юбилея ни. Професионално и с много любов „променихме тренда“ по думите на специалистите и с право се гордеем с това. Юбилейният ни празничен концерт се превърна в урок на открито „Какво е да учиш в АЕГ“ и с какви възпитаници и дух можем да с е похвалим.

Празникът ни бе споделен и с огромна благодарност споделяме всички поздравления, които получихме. Това не само ни даде емоционален заряд, даде ни и криле за нови успехи. Преди ден получихме и специален поздрав от Н.Пр. Херо Мустафа, посланик на САЩ в Р. България. Благодарим от сърце!

Вярвам, че най-доброто предстои! И го очаквам с нетърпение и вълнение. 

В навечерието на нашия уникален празник поздравявам всички колеги и възпитаници и пожелавам здраве на всички и много нови успехи!

 

Директор на АЕГ “Гео Милев” – Жаклин Мутафян-Нейчевa