Ден на отворените вратa в АЕГ „Гео Милев“, гр. Бургас

На 24.06.2021г. от 16ч. до 18ч.  АЕГ  „Гео Милев“ Бургас ще проведе среща на oтворени вратa за всички Вас, граждани на Бургас и областта, които проявяват интерес към обучението, изискванията и постиженията на Гимназията. 

Учебната 2020г.-2021г. бе белязана с 50 годишния юбилей на нашата Алма Матер и на 24.06.2021г. ние искаме да засвидетелстваме пред  обществеността както своите постижения и успехи, реализация на нашите ученици, така и трудности и препятствия , които съвместно преодоляваме. Искаме да Ви запознаем с работата на нашия колектив от професионалисти в различни области на познанието, изкуството и спорта.

Ще се потопите във вълнуващия свят на литературните шедьоври  от САЩ и Великобритания, ще пътувате заедно с осмите класове по пътя на познанието и ще влезете в обувките на най-малките ни ученици. Ще бъдете част от дебатите и ораторското майсторство , представени от призьорите на Националните конкурси.

 

Ще имате удоволствието да чуете нивото на овладяване и на други , екзотични , изучавани в елитното  ни училище езици като японски, китайски под формата на викторина, презентация, рецитал.