Открит урок на тема  – „Globetrotter“

На 07.03.2023. учениците от 9″г“ и 10д“ клас проведоха открит урок по английски език на тема- “ Пътешественици по света„.   

Учениците направиха виртуално пътешествие до близки и далечни точки на света и вселената. Споделиха своите въображаеми преживявания от пътуването до екзотични места по целия свят и показаха креативност, умения за работа в екип и задълбочени познания по английски език.

Никол Далакманова , Тина Вършева , Ива и Василена от 9 “г“ клас, разказаха интересни случки от тяхното пътуване до Италия.

Вяра и Айлин представиха интересни забележителности от Австралия.

Анелия и Мария развълнуваха публиката с техните преживявания в Амазонската джунгла.

Учениците от 10“д“ клас впечатлиха публиката с презентации за пътуване в Индия, Испания и Австрия , споделиха забавни случки и представиха интересни места и гледки от тези далечни дестинации.

На финала Велимир Няголов от 10 „д“,  завърши с презентация представяща пътуване във вселената, вдъхновена от филма „Междузвездни войни“.

 На открития урок гостува директорът на АЕГ “Гео Милев“- г-жа Жаклин Нейчева, ученици от двата класа, както и техните учители по английски г-жа Марияна Терзиева и г-жа Янита Николова.