“Geo Milev news” в 8.Б

За поредна година Конферентната зала на Регионалната библиотека „Пейо Яворов“ се изпълни с енергията и вдъхновението на учениците от Английската езикова гимназия „Гео Милев“, гр. Бургас.

На 24 юни учениците от 8.Б клас под ръководството на техния учител Елена Дулкарова показаха пред родителската общност, че ученето на английски език може да бъде интересно и забавно. По метода на обърнатата класна стая учениците представиха един заключителен урок във формат на телевизионна емисия с различни рубрики – криминална хроника, репортажи за култура и спорт, прогноза за времето, хороскоп, училищни новини и телевизионна пиеса.

Идеята за този иновативен урок, зародила се сред учениците и подкрепена от г-жа Дулкарова, беше реализирана с много ентусиазъм и креативност. Урокът беше истински празник на творчеството и знанието, невероятно вълнуващо изживяване за цялата общност. Родителите бяха дълбоко впечатлени и горди, наблюдавайки как децата им се превръщат в истински телевизионни звезди и демонстрират завидни езикови умения.

На събитието присъстваха заместник-директорите на АЕГ „Гео Милев“, учители и приятели, които имаха възможността да съпреживеят с всички останали положителните емоции в залата.