Николай Кралев (Nicholas Kralev)  е автор и предприемач, специализиран в международната дипломация, стратегическите комуникации и глобалните пътувания, чиято работа го отвела в почти 100 страни.

Арх.Емил Бурулянов – Емил Бурулянов е роден през 1984 г. в Бургас. Завършва Английската езикова гимназия „Гео Милев“ през 2003 г. След това учи в университета на Малта, като през 2009 г. се дипломира като бакалавър по инженерство и архитектура. През 2010-а завършва в Барселона магистърска степен в Каталунския Институт по висша архитектура (IaaC), Испания. Стажува там около година и от 2011-а се завръща в Бургас в семейното архитектурно бюро Decor Design. С проекта „Изнесени информационни офиси – соларни дървета – Бургас” получи престижната награда на Съюза на архитектите в България – „Архитектон” за 2016 г.

Арх.Галина Милкова -През 2012 година Галина въвежда ново направление в своите архитектурни творби, нарича се Ест-Етика. Това е израз на вътрешна убеденост, че изкуството облагородява и разрешава социо-етични проблеми. В този период тя прави своите образователни проекти на Think Forward – “Творческа стая”, “5 СТАИ”, “Fun Room”.

Филип Стоянов – Филип от ТИПИЧНО

Ванина Бодурова – За Ванина Бодурова обикновено се казва, че е “майка на три деца, “сугестопед”, “асистент на д-р Лозанов”. В същност смята, че е като вятъра: неуловима и бурна; като морето: дълбока и лазурна; като огъня: ярка и утихнала; като земята: приласкаваща и търпелива…

Христина Арсенова  е един от най-успешните директори на театри в България. Завършила е режисура за куклен театър в класа на проф. Юлия Огнянова в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. От 1989 г. работи като режисьор в ДКТ – Бургас, а от 1994 г. управлява театъра и се опитва да запълва своето театрално пространство с любов към децата, актьорите и вълшебството на създаването

Георги Петров – Талантлив и млад бургазлия преподава музика в “меката на джаза” – Ню Орлиънс и издаде албум. Той се казва Георги Петров и е виртуоз на китарата. В Америка, освен че събира почитатели по баровете, издаде и първия си албум в страната на неограничените възможности. Тавата носи името „Георги Петров. Квартет. Изгубените оригинали”, тъй като пет от седемте парчета са написани от него.

Ивелина Василева

Емил Марков сценаристът и актьор Емил Марков вдига завесата за личния и професионалния си живот. Неговото име е познато от дълги години, но покрай ролята си на доц. Захариев в хитовия сериал „Откраднат живот” стана още по-разпознаваем за аудиторията.