Сподели и вдъхнови

На 15.11.2023 г. ученици от 11. г и 11. е клас от АЕГ “Гео Милев”  станаха  участници в едно вълнуващо събитие, а именно гостуването на лекторите от „Сподели и вдъхнови“.

 Харизматичният Христо Ишков грабна присъстващите със своята лекция, озаглавена „За изборите, мечтите и парите ….“. В типично свой стил той успя да засегне истински важни житейски теми и да ги поднесе на заинтригуваните ученици по начин, достъпен за възрастта им и съобразен с техните потребности.

 Вторият гост, Анелия Минчева, идейният двигател на сдружението, предаде своя опит, който е свързан с умението за справяне със задачата, трудна за всеки учител –  как да запали възпитаниците си за нови дръзновения.

Цели два учебни часа не бяха достатъчни единадесетокласниците от   гимназията да се насладят на общуването с гостите на това невероятно събитие.

 Екипът на Английската гимназия сърдечно благодари на лекторите за това, че се отзоваха на отправената към тях поканата  и  представиха теми,  актуални и значими за младите хора. 

Ръководството на АЕГ “Гео Милев” се надява съвсем скоро да срещне учениците с останалата  част от екипа на „Сподели и вдъхнови“, за да получат гимназистите   насоки как да се превърнат в своето по-добро АЗ.