XIV СЪСТЕЗАНИЕ ПО ТВОРЧЕСКО ПИСАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Приключи XIV Национално състезание по Творческо писане на английски език, което беше изключително оспорвано сред  3900 участници от 185 училища в цялата страна.

За поредна година АЕГ „Гео Милев“- гр. Бургас се включи активно с 35 креативни ученици, които демонстрираха находчивост, иновативност, богато въображение и майсторство в писането по оригинални теми и цитати на английски език.

На 20 и 21.01.2024 г. Националното жури определи най-добрите трима участници от всяка възрастова група, класирали се за Националния кръг на състезанието.

Изключително сме щастливи да съобщим, че ученичката Еми Георгиева от 8. г клас на гимназията е сред тримата най-добри ученици от страната в нейната възрастова група. Успехът на Еми е наистина впечатляващ предвид имиджа и високия рейтинг на състезанието. Окончателните първо, второ и трето място във всяка възрастова група/клас ще бъдат обявени на официалната церемония по връчване на наградите, която ще се проведе на 9.02.2024 г. в гр. София. Организаторите ще публикуват работите на класираните от първо до трето място на сайта на състезанието, за да бъдат прочетени от всички любители на творческото писане.

На участниците и изявилите се от нашето училище – „Честито!“. Желаем им творческо вдъхновение, устрем и още по-значими успехи в следващите издания на състезанието!