Обръщение

Скъпи учители, служители, родители, възпитаници, спомоществователи и партньори на АЕГ „Гео Милев“,

Подвластни на емоциите по отминаващия празник и отдадени на семействата си, ние преживяваме святото Рождество Христово, изпълвайки сърцата си с доброта и милосърдие.

На прага на новата година неволно правим равносметка на извършеното и смело мечтаем за бъдещето. В такива дни изпитваме гордост от постигнатото по пътя, извървян през отиващата си 2023. Отчитаме с удовлетворение стойностните събития, организирани и проведени в резултат на неуморния труд на екипа ни и активността – учебна и извънкласна –  на нашите ученици. Благодаря на всеки един от вас за  достойните дела, които издигнаха престижа на училището ни! Изпращаме годината с нови успехи и с добра новина за втория учител от Китай,  пристигнал в последните дни на изминалата седмица. Вярваме, че той ще бъде втори безценен носител на езика и културата на тази далечна за нас страна.

Считам, че споделеното на сайта на гимназията ни през годината дава повод за заслужено самочувствие на всички ни – ние сме „Обществото на  Английската в Бургас“, а то повече от половин век е емблема на качество и стил. Много събития, много добри новини, много труд стои зад всичко това. Благодаря!

Пожелавам ви здраве и жизненост, за да се реализират новите ви проекти, целеустременост, за да се сбъдват мечтите ви – и лични, и колективни.

Успешни и щастливи дни през настъпващата 2024 година!

Жаклин Мутафян-Нейчева

Директор на АЕГ „Гео Милев“-Бургас