МЕДАЛИ ОТ СЪСТЕЗАНИЕ ПО ДЕБАТИ

Пореден повод за гордост на АЕГ „Гео Милев“!

На 11.02. 2023 г., международният ден за безопасен интернет, се проведе състезание по дебати на български език, организирано от Община Бургас, Младежки международен център Бургас и Асоциация по дебати България. Темата бе: „Безопасен интернет – ползването на социалните мрежи като главен източник на информация и цензурата в социалните мрежи.“ Явиха се близо 10 отбора от различни училища в Бургас, включително и гости от Момчилград.

Индивидуални награди спечелиха:

За топ-дебатьор – Ясен Жеков (12.а), златен медал и 1-во място; Далия Бахчеванова (9.а) – сребърен медал и 2-ро място.

В отборното класиране се отличиха:

2-ро място и сребърни медали за отбор „Killer whales” – Ясен Жеков (12. а), Далия Бахчеванова (9.а) и Ванеса Бозукова (8.г).

3-то място и бронзови медали за отбор “Хрус-хрус“ – Петър Десиславов Петров (8.д) , Магдалена Даскалова (8.д) и Мартин Парталов  (8.д).

Поздравления за достойното представяне на отборите „Кус-кус“ – Стела Христова (8.д), Димана Стоянова (8.д), Стилиан Станчев (8.д) и „Котарачетата“ – Ралица Михалева (8.д), Анелия Пехливанова (8.г), Теодора Маркова (8.а).

Благодарности на Деница Апостолова (10.а)! Макар да бе дошла само като част от публиката, тя безрезервно се включи като трети говорител в отбор от бургаско училище, чийто съотборник е бил възпрепятстван да се яви.

 

Адмирации за организаторите, както и за домакините от ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“ за перфектната организация!