Поздравления за Даниела Петкова от VIII „ Е“ – участничка в XXV Национална ученическа философска конференция “Човек. Свят” – Бургас – 2021 г.

На 19.03.2021 г. се проведе XXV Национална ученическа философска конференция “Човек. Свят” – Бургас – 2021 г. В събитието се включиха 111 ученици, представители на 55 основни и средни училища и гимназии от 20 административни области. Те бяха разделени в 7 виртуални секции и в 3 възрастови групи от IV до XII клас. Компетентно жури от едни от най-добрите бургаски преподаватели чрез онлайн формуляр оцени разработките на участниците по критериите: философска образованост, убедителност, оригиналност и самостоятелност.

Поздравления за Даниела Петкова, ученичка от VIII „ Е“ клас на АЕГ „Гео Милев“, която защити достойно своето есе и разсъждения на тема: „Трудните уроци са по-мъдри и по-благодарни за човека от лесните.“ – Йордан Радичков. Оценката на журито от 107 точки й отреди 5 място в трета възрастова група, секция VIII клас.

Да пожелаем на Даниела още много успехи занапред и както казва тя самата: „Няма верни отговори, но за да спечелиш трябва да имаш същата гледна точка. Няма значение от резултата, аз съм доволна и Ви благодаря за подкрепата. И като казах, ще погледна философски на нещата.“